Vrijgezellenfeest Amsterdam

Als onderdeel van Rederij van der Linden combineren we onze ruim 10 jaar lange ervaring in het organiseren van vrijgezellenfeesten met onze Rederij. Een krachtige combinatie zo vinden we zelf 🙂
We organiseerde jarenlang voor ruim 3500 groepen per jaar een vrijgezellenfeest. U zit bij ons dus op het goede adres. Wij maken van jullie vaart een onvergetelijke ervaring. Of jullie willen eten drinken of een activiteit willen houden aan boord bij ons is alles mogelijk. Wij denken graag met jullie mee.

Neem contact op

Waarom de site vrijgezellenfeestamsterdam.nl en niet onder de naam rederijvanderlinden.nl? Dit doen we omdat we veel zakelijke klanten hebben en geen strip boot willen aanbieden aan onze zakelijke of internationale gasten.

De sloepen van vrijgezellenfeest Amsterdam zijn voorzien van een afneembaar dak. Zo kunnen we ook als het minder weer is lekker droog zitten. Mocht het nou echt stormen kan het uitje uiteraard kosteloos geannuleerd worden.

Alle schippers van vrijgezellenfeest Amsterdam kunnen ook onderweg indien gewenst wat mooie anekdotes en verhalen vertellen over de mooiste stad die er is. Een stad vol geheimen, prachtige historische verhalen en hilarische anekdotes.

Als verrassing voor de vrijgezellengroep maken we ook nog een groepsfoto die u als aandenken krijgt toegestuurd.

Wij kijken uit naar uw komst en maken van iedere vrijgezellenvaart maatwerk. Met of zonder drankarrangement, hapje erbij, misschien wel een act die aan boord komt?

Alles is mogelijk!

Graag tot snel bij Vrijgezellenfeest Amsterdam

Veelgestelde vragen

Wat is de standaard opstap plek?

De standaard opstap plek is naast centraal station op de steiger van Sea palace Oosterdokskade 8, 1011 AE Amsterdam. Mocht u de boot en of schipper niet zien belt u dan ons algemene nummer wij zorgen ervoor dat jullie elkaar vinden. Het kan zijn dat de schipper vertraging oploop gezien de drukte in de stad. Geen zorgen dit zal zeker niet van uw vaartijd afgaan.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Na het maken van een boeking gelden onze algemene voorwaarden. Wat betreft het annuleren betekend dat dat er tot 3 dagen voor het uitje wijzigingen gemaakt kunnen worden. Binnen 3 dagen voor het uitje afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. Daarvoor mag u kosteloos annuleren.

Moet ik iets aanbetalen?

Wij willen graag dat onze schippers zo goed mogelijk kunnen focussen op het varen. De vaart dient altijd voor aanvang overgemaakt te zijn op onze rekening. Dit zal ook gecontroleerd worden om u hier niet mee lastig te vallen op de dag zelf.

Boeking wijzigen?

De aantal personen kunnen tot 24 uur van tevoren met maximaal 20% eenmalig gewijzigd worden.

Wat doen we als het regent?

Al onze boten hebben een volledige of gedeeltelijk overkapping en we kunnen zo de vaart altijd doorgang laten vinden. Ook een paraplu maakt het mogelijk te varen. Mocht het echt stormen dan mag het uitje kosteloos verplaatst worden.